2014. szeptember 14., vasárnap

2. évad 36. fejezet: Szerencse, hogy velünk ilyesmi nem történhet

Eleanor kitépte ujjaim közül a kis dobozt, majd karon ragadott, és a fürdő felé húzott. Tiltakozásra nyitottam a számat, de nem jöttek ki hangok szétnyílt ajkaim közül. Nem tudtam, mit mondhatnék.
- El, én nem hiszem, hogy ez jó ötlet… - sóhajtottam fel, ahol leültem a vécé lehajtott fedelére.
- Csitt! – szólt rám. – Ne, aggódj, a fiúk még órákig nem jönnek haza – biztatott, mire csak nyögtem egy halkat. Egy gyors mozdulattal nyitotta ki a dobozt, és azonnal a használati utasítást kezdte olvasgatni. – „Vegye ki a terhességi tesztet a fóliacsomagolásból!...” – olvasta fel hangosan. – Na, jó, a lényeg, hogy pisild le, és rakd vissza rá a kupakot! – utasított, majd a kezembe nyomta a tesztet, minek látványától felfordult a gyomrom. Meg akartam mondani Elnek, hogy ennek az egésznek semmi értelme, mert én úgy sem lehetek terhes a kemoterápiának köszönhetően, viszont ez mégsem volt az a dolog, amivel az ember szívesen dicsekedik, még ha az egyik legjobb barátnőjéről is van szó. Hogy soha nem lehet majd gyerekem, életem legnagyobb kudarcának éltem meg, és csak Harrynek beszéltem eddig róla, hiszen neki muszáj volt tudnia, és döntenie, hogy még így is akar-e engem. Ő pedig rögtön igent mondott rám, ami után csak még jobban beléestem, ha ez még lehetséges.
- Rendben, megcsinálom – adtam be a derekamat. Habár már előre tudtam az eredményt, mégis képtelen voltam Elnek elmondani a teljes igazságot, így inkább a színjátékot választottam.
- Csodás! – tapsikolt. – Én kimegyek, te pedig csináld, amit mondtam, aztán pedig csak rakd le a tesztet a szekrényre, amíg várni kell pár percet! – mondta, majd már be is csukta maga után a fürdő ajtaját.
Sóhajtottam egy nagyot, majd nekiláttam megcsinálni ezt az értelmetlen tesztet. Igazából egyáltalán nem volt nehéz, csak követtem El utasításait. Visszaraktam a teszt kupakját, és a kis szerkentyűt elhelyeztem a fürdőszobai szekrényre, majd kezet mostam, és El keresésére indultam.
- Na, kész? – kérdezte rögtön barátnőm a tévé előtti kanapéról.
- Nem volt egy nagy ördöngösség – vontam meg a vállam, és lehuppantam mellé.
- Egy cseppet sem tűnsz izgatottnak – jegyezte meg arcomat fürkészve. – Ha a helyedben lennék, én már biztosan elájultam volna az idegességtől.
- Csupán csak teszt nélkül is tudom, hogy nem vagyok terhes – rántottam meg újból vállaimat. – Az egyetlen dolog, ami miatt ideges vagyok azaz, hogy ne láttak-e meg téged, miközben a tesztet vetted. Tudod, milyenek a rajongók, és mekkora botrány lenne belőle.
- Tudom, de óvatos voltam – biztosított. – Ha valaki pedig mégis meglátta, úgyis én viszem el a balhét, én pedig biztosan nem vagyok terhes.
- Én sem vagyok az! – csattantam fel.
- Hogy lehetsz ebben ennyire biztos? A tüneteid teljesen hasonlóak, és a védekezés sem tökéletes mindig? Miért vagy ennyire biztos magadban? – faggatott.
- Csak egyszerűen tudom – válaszoltam, és zavaromban lekaptam barátnőm arcáról a tekintetem.
- Valami más van e mögött – jegyezte meg halkan, összeráncolt szemöldökkel. – Ismerlek, Ash – szólt lágyan. - Nem erőltetem, de nekem bármit elmondhatsz – biztosított, és gyengéden megszorította a kezem. Lebuktam. Teljesen lebuktam, és innen már nem volt visszaút.
- Nekem nem lehet gyerekem, El – vallottam be elcsukló hangon. – A kemoterápiák miatt.
- Ó, Istenem, Ash! Annyira sajnálom – húzott magához szorosan. – Ha tudtam volna, nem erőltettem volna ezt a hülye tesztet! – mondta bűnbánóan. – Nem akartalak bántani vele! El sem tudom képzelni, mit érezhetsz most!
- Minden rendben, El – nyugtattam meg, miközben elhúzódtam öleléséből. – Te nem tettél semmi rosszat. Már az elején el kellett volna mondanom, csak tudod, nem könnyű az ilyen dolgokról beszélni – sütöttem le a szemem.
- Harry tud róla? – kérdezte halkan.
- Persze – bólintottam egy aprót. – Ő az egyetlen, akinek elmondtam rajtad kívül – vallottam be. – Tudnia kellett, hogy mellettem nem lehet olyan jövője, amiről álmodik – sóhajtottam.
- De ő mindez ellenére mégis téged választott – fejezte be a történetet, és édesen elmosolyodott, amit én képtelen voltam nem viszonozni.
- El sem tudnék képzelni nála jobbat. Mégis néha elgondolkozom azon, hogy nem önzőség-e, hogy mégis vele vagyok, és ragaszkodom hozzá ezek után is - vallottam be ölemben pihenő kezeimet vizsgálgatva.
- Ugye nem az jár a fejedben, hogy szakítasz Harryvel? – kerekedtek el a szemei. – Ti tökéletesek vagytok egymáshoz, és mindenki csak megszenvedné a következményeket.
- Nem, ilyen meg sem fordult a fejemben – tiltakoztam azonnal, és hevesen megráztam a fejem. – Egyszer, még karácsony előtt, mikor még beteg voltam, elkövettem ezt a hibát, de többé nem fogom. Az egy buta és szörnyen átgondolatlan lépés volt, amit azóta már ezerszer megbántam, ezért nem is követném el többször. Nem is lennék képes lehagyni őt, ezzel fájdalmat okozva mindkettőnknek – biztosítottam. – Viszont két hete majd megszakadt a szívem, mikor láttam őt azokkal a kisgyerekekkel még Ghánában – vallottam be. – Mikor együtt focizott a gyerekekkel, és láttam azt az őszinte, felszabadult mosolyt az arcán. Vagy, mikor egy kisbabát tartott a karjai között az egyik gyerekkórházban. Azaz apróság tökéletesen illet a kezébe, és olyan szeretettel nézett rá, mintha csak a sajátja lenne! Láttam, hogy bánik a gyerekekkel, hogy mennyire odavan értük, és szörnyű lelkifurdalásom van, hogy pont ezt kell miattam feladnia… - Hangom szinte teljesen elhalkult mondandóm végére, és gyorsan letöröltem egy kósza könnycseppet az arcomról.
- De ott vagytok egymásnak, most már épen és egészségesen. Nem ez az egyetlen, ami számít? – mosolyodott el lágyan. Mindig is ezt imádtam olyan nagyon Eleanorban, hogy olyan pozitívan tudta szemlélni az életet. Most is egyetlen mosolyával mintha reményt adott volna, és sokkal vidámabban kezdtem látni mindent. – Mit tehetnék, hogy jobban érezd magad? – kérdezte.
- Nézzünk valami vígjátékot, amin a nevetéstől sírok, és nem az idióta gondolataim miatt, közben pedig ehetnénk egy kis csokit, mert a boldogsághormon sosem árt.
- Benne vagyok!

Az egész délutánt Eleanorral töltöttem. Filmnézés közben szerencsére hangulatunk ugrásszerűen fokozódott, és valóban könnyeim folytak a nevetéstől, amibe talán közrejátszhatott az a pár tábla csoki is, amit magunkba tömtünk. Én most is az étcsokit részesítettem előnyben.
- Azt hiszem, lassan ideje lenne mennem, mert hazaérnek a fiúk, és kellene szereznem valami vacsorát ma estére – mondtam Elnek, és az ajtó felé indultam.
- Rendben, egy perc, és jövök! – szólt. Én az előszobába mentem, és felhúztam cipőimet. Éppen a kocsikulcsom után kutattam, mikor Eleanor visszatért, de elég zaklatott állapotban. Szemei kikerekedtek, és arca is elsápadt.
- Mi a baj, El? – kérdeztem felé lépve egyet.
- Ash, mennyire vagy biztos abban, hogy nem lehet gyereked? – kérdezte monoton hangon.
- Teljesen biztosan – vágtam rá.
- Ezt egy orvos mondta neked?
- Igen Vagyis… Dr. Jackson mondta, hogy a kemoterápiának lehet az egyik mellékhatása a meddőség, nekem pedig az első kezelések óta nem volt meg a menstruációm.
- Tévedsz, Ash. Valami nem stimmel ennél az elméletnél, mert te terhes vagy – ejtette ki a szavakat a száján, mire forogni kezdett velem a világ. – A teszt pozitív lett – nyújtotta felém a kis műszert, és elkerekedtek a szemeim, mikor én is megláttam a két csíkot.
- Ez lehetetlen – suttogtam.
- Ash, terhes vagy! – kiáltotta Eleanor, és szája sarka mintha mosolyra kunkorodott volna. – Lehet kisbabátok Harryvel! – ölelt át szorosan. Én viszont csak sóbálványként meredtem magam elé, és képtelen voltam elhinni bármit is.
- Ez nem lehet – motyogtam. – Én nem lehetek terhes. Itt valami tévedés van…
- Nincs semmilyen tévedés – nézett a szemembe Eleanor. – Mindent pontosan végrehajtottunk, és azt írja, hogy az eredmény pedig 99.98%-ban biztos.
- Ez akkor is képtelenség. Én nem tudok teherbe esni.
- Védekeztetek Harryvel? – kérdezte El.
- Nem, hiszen úgy is felesleges lett volna – mondtam, és újra lepillantottam a kezemben lévő terhességi tesztre arra várva, hogy talán most már negatív eredményt mutat, de még mindig két kis vonal rajzolódott ki a műszeren.
- Na, látod! És egy orvos sem állapította meg, hogy meddő vagy! Ash, te csak félreértetted a jeleket! – győzködött. Nem igazán tudtam eldönteni, hogy most boldog, vagy inkább kétségbeesett. Míg én a második felé hajlottam, benne talán mindkét érzelem kavargott.
- Itt valami nagyon nincs rendben – temettem arcomat a kezeim közé.
- Nincs itt semmi nehézség! – fogta meg az egyik kezem. – Hát nem erről álmodtál? Az előbb még olyan kétségbeesett voltál, hogy talán sosem lehet kisbabád, most pedig itt ez a teszt! – kapta ki a kezemből az említett tárgyat az orrom elé tartva.
- Én csak nem tudom elhinni – suttogtam teljesen legyőzötten.
- Most egyelőre viszont nem tudsz mást tenni csak reménykedni és elhinni, hogy ez valóságos.
- Most mi lesz? Mit kellene tennem?
- Holnap menj el egy nőgyógyászhoz. El foglak kísérni, rendben? – szorította meg ujjaimat, mire egy nagyot bólintottam.
- És Harryvel mi legyen? Neki mit mondjak? – túrtam idegesen a hajamba, mire újból csak a Göndörke jutott az eszembe, hiszen ő is mindig ujjait göndör fürtjei közé fúrja, mikor ideges.
- Nem tudom, mit tennék a te helyedben, de talán jó lenne őt is felkészíteni a dologra.
- Rendben – motyogtam magam elé. – Talán nekem most mennem kellene – léptem az ajtó felé. – H-harry lassan hazaér, és sze-szereznem kellene addig valami va-vacsorát – dadogtam zavarodottan.
- Jaj, Ash! – húzott magához egy nagy ölelésre. – Nem lesz semmi baj, majd meglátod! – ígérte, de most valahogy nem tudtam, mit gondoljak erről az egészről. Elhúzódtam Eltől, és egy erőltetett mosolyt villantottam felé, majd a bejárati ajtón kilépve a kocsimhoz siettem.

Szinte észre sem vettem, hogy hazaértem csak, mikor már hosszú percek óta ültem a kocsiban, a garázsban. Kezem akaratlanul is a hasamra csúszott, és hirtelen egy könnycsepp folyt le az arcomon, de már képtelen voltam foglalkozni vele, nemhogy még letörölni is. Talán akkor fogtam fel igazán: terhes vagyok. Lehet, helytelenül, de mégis egy apró mosolyra kunkorodott a szám. Egészen kiskorom óta arra vágytam, hogy egyszer majd családot alapítsak a szeretett férfival, és mikor már kezdtem azt hinni, hogy mindehhez kevés vagyok, most végre megkaptam, amire vágyakoztam. Hónapok óta abban a tudatban éltem, hogy sosem kaphatom meg, amit szeretnék, és nem adhatom meg Harrynek, amire vágyik. Tisztában voltam vele, hogy még csak tizennyolc vagyok, és hogy ez még túl korai. Ha mindez a betegségem előtt történt volna, akkor biztosan kétségbeesetten próbálnék találni kiutat ebből a helyzetből, de most boldog voltam, hiszen szeretem Harryt, és ő is szeret engem. Tudtam, hogy ő is hozzám hasonlóan boldog lesz, legalábbis reménykedtem benne, hogy nem tart neki majd sokáig, míg elfogadja, és ő is örülni fog. Hiszen ő maga mondta, hogy majd egyszer boldogan vállalna velem gyereket, igaz, talán ez az „egyszer” kicsit korábban érkezik, mint amire számítottunk.
Cikázó gondolataim közül a garázsajtó nyílása zökkentett ki, majd pár másodperc múlva egy ismerős fekete Range Rover parkolt az én BMW-m mellé. Eddig észre sem vettem, hogy ennyire eltelt az idő, és még vacsorával sem álltam elő Harrynek, ami azért elvárható lenne tőlem, főleg, hogy nem csinálok egész nap semmit. Így most gyorsan kipattantam a kocsiból, és Harry elé siettem. Amint a Göndörke kiszállt a fekete terepjáróból, azonnal nyakába ugrottam, és ajkaimat övéire nyomtam, miközben ő belekuncogott csókunkba.
- Én is örülök neked! – nyomott még egy lágy puszit a szám sarkába. – Most értél csak haza? – kérdezte, miközben ujjainkat összekulcsolva húzott be maga után a házba. Másik kezében ez zacskót tartott, amit a konyhában ledobott az asztalra.
- Igen – válaszoltam röviden. Kedvem lett volna azonnal elmondani neki a terhességi tesztet, de nem akartam rögtön lerohanni ilyen komoly hírekkel.
- Vártalak a stúdióban, de nem jöttél – biggyesztette le ajkait.
- Sajnálom, de Ellel voltam.
- Semmi gond, csak hiányoztál – mosolyodott el édesen. Fáradtnak tűnt, de mégis játékosan csillogtak gyönyörű smaragd szemei. - Meg kíváncsi voltam, hogy hogy vagy a hajnali rosszulléted után?
- Jól vagyok, de tényleg – nyugtattam meg. – Talán tényleg csak egy kis gyomorrontásról volt szó – vontam meg a vállam. Elég színészkedtem ahhoz képest, hogy belül milyen feszült voltam. 
- Ennek örülök – mosolyodott el. - Út közben hazafelé szereztem vacsorát – mutatott az imént behozott zacskóra.
- Mi van benne? – kérdeztem, mert szinte már hallottam, ahogy korog a gyomrom.
- Magamnak kínait hoztam, neked meg salátát – válaszolta, ahogy elővett két pár evőeszközt. Imádtam, hogy így gondoskodik rólam, és mindig gondol rám. Tudja, hogy nem szeretem a kínait, amit ő imád, ezért nekem külön hozott vacsorát. Hát, nem édes? - Fáradt vagyok. Esetleg benne vagy egy filmben még lefekvés előtt?
- Persze – bólintottam egy nagyot. – De csak, ha én választok! – kötöttem ki.
- De semmi olyat, ami csöpög a nyáltól még a képernyőn keresztül is! – Kuncogva mentem be a nappaliba, majd egy romantikus vígjátékot szemeltem ki magunknak. Egy perc múlva Harry is megérkezett, és a kezembe nyomta ínycsiklandozó vacsorámat, majd letelepedett a kanapéra. Én is követtem példáját, és szorosan bújtam oldalához. Még egy gyors puszit nyomtam az arcára, majd elindítottam a filmet. Valahogy mégsem tudtam odafigyelni a képernyőn történtekre, mert gondolataim minduntalan a délután történtekhez vándoroltak vissza. Kezem láthatatlanul a hasamra vándorolt, és még mindig képtelen voltam elhinni, hogy valóban egy élet növekszik bennem. Valami, ami még jobban hozzáköt a mellettem ülő Göndörkéhez. Tudtam, hogy beszélnem kellene vele, de valahogy mégsem találtam meg rá a megfelelő pillanatot. Sokszor szólásra nyitottam a számat, de ajkaim közül nem jöttek ki hangok. Már lassan a vége felé járhatott a film, mikor megszólaltam.
- Harry? – mondtam halkan.
- Igen? – fordította felém az arcát.
- Lenne itt valami, amit el kell mondanom neked… - kezdtem.
- Miről van szó? – szemei fáradtan, de mégis kíváncsian csillogtak.
- Mikor ma… - mondtam volna, de ekkor hirtelen megszólalt a telefonja.
- Sajnálom, de ezt muszáj felvennem – nézett rám bocsánatkérően. – Louis az – tette még hozzá.
- Csak nyugodtan – mosolyodtam el gyorsan, és leállítottam a filmet.
- Héj, Lou! – fogadta Harry a hívást. – Ahm… Igen… Tessék? – kerekedtek ki a szemei. Felpattant a kanapéról, és a konyhába sietett. Hirtelen aggódni kezdtem. Rögtön a legrosszabbra gondoltam. Első sejtésem máris az volt, hogy El elmondta Louis-nak a teszt eredményét, és most éppen arról beszélnek. Ez teljesen megmagyarázná Harry hirtelen elrohanását.
Lassan már tövig rágtam körmeimet, mikor Harry végre visszajött a nappaliba kezében a telefonjával.
- Mi történt? Kicsit feldúltnak látszol – jegyeztem meg a tudatlant játszva.
- Uh, Louis… - kezdte.
- Mi van vele? - kérdeztem, és éreztem, ahogy szívem a torkomban dobog.
- Mikor ma hazaért a stúdiózás után egy terhességi tesztet talált a kukában.
- Mit keresett Louis a kukában? – húztam össze a szemöldökömet tervelve a témát.
- Nem tudom, talán csak meglátta, mikor kidobott valamit, de nem is ez a lényeg. Az a teszt pozitív volt. – Elakadt a lélegzetem. Eddig még hálás voltam, hogy senki sem vette észre, mikor El megvette az a hülye tesztet, de úgy tűnt, hogy a lebukás elkerülhetetlen volt.
- Harry… Én meg tudom magyarázni – védekeztem azonnal. – El akartam neked mondani, de nem tudtam, hogy hogyan vagy mikor… - remegett meg a hangom.
- Nem a te hibád, Ash. Tudom, hogy nem könnyű ilyen dolgokról beszélni, főleg, ha a barátnődről van szó – ült vissza mellém a kanapéra.
- Tessék? – ráncoltam össze a szemöldökömet értetlenül.
- Együtt csináltátok a tesztet Eleanorral, nem? Vagyis gondolom ő csinálta egyedül, de te is ott voltál, hiszen azt mondtad, hogy vele töltötted a délutánt. – Ekkor esett le minden. Harry azt hitte, hogy Elé a teszt és ő terhes.
- Igen, így volt – bólintottam egyet lassan. Nem tudtam, mit mondhatnék. Valljak színt, vagy mártsam bele még jobban Elt ebbe a zűrzavarba? – Louis beszélt már Ellel? – kérdeztem.
- Nem. Még nem. Lou azért hívott éppen, mert nem tudta, hogy mit csináljon. Elég kétségbeesett hangja volt, de elvileg beszélni fog Eleanorral még ma este – sóhajtott. Itt volt az ideje, hogy végre felfedjem az igazságot, és épphogy szólásra is nyitottam volna a szám, mikor Harry újból beszélni kezdett. – Fogalmam sincs, én mit tennék Louis helyében – vallotta be, mire nekem torkomon akadtak a szavak. – Ilyenkor azért szerencse, hogy velünk ilyesmi nem történhet.
- Ho-hogy érted ezt? – dadogtam. – Azt mondtad, hogy szeretnél velem majd egy kisbabát.
- Csak egyszerűen nem is tudom, mit tennék, ha te terhes lennél. Akarok egyszer gyereket, akár egy tucatot is, ha úgy alakul, de nem most. Nagyon nem most – fintorodott el. - Az csak elrontana mindent. Én még élvezni akarom az életet, hiszen még húsz sem vagyok, és nem lennék képes ennyi idősen felnevelni egy kisbabát. A banda most van a csúcson, egy gyerek pedig csak áldozatokkal járna, és akadályozna – magyarázta. Képtelen voltam ezek után bármit is kinyögni. Sejtettem, hogy Harry nem örülne egy gyereknek, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire elzárkózik még a gondolattól is, hogy a közeljövőben apa legyen. – De mit is akartál mondani az előbb? – kérdezte.
- Semmit. Már nem fontos – ráztam meg a fejem. – Fáradt vagyok. Nem mehetnénk el aludni? – ajánlottam.
- De, persze. Én is hulla vagyok a mai nap után, de holnap már péntek, ami azt jelenti, hogy lassan itt a hétvége – húzott az emelet felé.
- Van valami terved? – kérdeztem automatikusan, ahogy lecseréltem a ruháimat kényelmes pizsamákra.
- Nem igazán – vonta meg a vállát. – De majd kitalálok valamit – ígérte. Neki gyorsabban ment az átöltözés, mivel csak egy boxert kapott magára, így már feküdt az ágyban, mikor én is szorosan mellé bújtam.
- Jó éjt, Harry!
- Jó éjt! – kapcsolta le az éjjeliszekrényen álló kis lámpát. Még egy csókért felém hajolt, de én, mintha észre sem vettem volna mozdulatát, átfordultam a másik oldalamra, így a hátamat mutatva felé. Azért mégis kaptam egy édes puszit a vállamra, majd pár perc múlva már csak Harry mély szuszogása hallatszott a szobában. Én viszont még órákig forgolódtam az ágyban, miközben Harry szavai játszódtak le újra és újra a fejemben. Utáltam, hogy a bennem lévő kis csodára, a mi kis csodánkra csak egy akadályként tekint, ami egyszerűen elrontja az életét. Ahogy visszaemlékeztem a kisbaba említésére elfintorodott arcára, könnyek kezdték el szúrni a szemem. Én egy csodának éreztem azt, amit velem történik, és féltem, ha Harry mindezt megtudja, azzal a varázslatnak is vége lesz. Viszont én képtelen lettem volna feladni azt, amiről oly régen álmodtam. Tudtam, hogy nem titkolhatom ezt örökké Harry előtt, viszont amiben még ennél és biztosabb voltam azaz, hogy harcolni fogok ezért a kis csodáért, ha kell, egyedül fogom felnevelni ezt a kisbabát, de azt nem hagyom semmi áron, hogy elvegyék tőlem. Ui.: Tudom, hogy nem lett a legjobb, és sajnálom, de tiszta idegbeteg vagyok már most a sulitól. Mindennap éjfélig tanulok, tele vagyok napi 9-10 órákkal, és örülök, ha 6 órát alszom éjjelenként. Azért igyekszem, és ez az oka annak is, hogy mostanában rövidebbek a részek. Nem tudom, hogy fogom megoldani az írást a továbbiakban, biztosan nem hagyom abba a blogot, de kérlek, ne egyetek meg, ha lesznek kisebb késések, vagy kicsit összeszedetlenebb fejezetek, mint ez. Próbálok nagyon igyekezni! 

74 megjegyzés:

 1. Első! Na, megyek és elolvasom.

  VálaszTörlés
 2. Hát, mit ne mondjak nem ezt vártam... Arra számítottam, hogy Ash terhes lesz, de hogy ilyen balhé lesz belőle... Na mindegy a rész fantasztikus lett, és teljesen megértelek, én is egy kissé el vagyok havazva a sulival. De kitartás, menni fog!
  Szeretlek: Nina

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos ennyire könnyen nem adhatom a happy endet. ;) Köszönöm a szép szavakat! <3 Neked is sok kitartást! :)

   Törlés
 3. Uristen!:OOO
  Yeey:Dterhes!!!

  VálaszTörlés
 4. Na basszus, mi lesz ebből és még nem is ez, de nekem olyan is felmerült mi van ha esetleg Ash túlterheli a szülés ? Húhú, várom már :) xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ki fog derülni, de legalább a terhességhez elérkeztünk végre! :D

   Törlés
 5. Te jó ég! :O valahogy már a címből sejtettem, hogy Harry száját hagyják el ezek a szavak :( remélem, hogy Ash tényleg terhes, és azt is, hogy Harry majd örül neki :)
  Amúgy nem tudom, hogy írtam-e már kommentet, de most megteszem :D mindig olvasom a részeket, és izgalommal várom a folytatást :) fantasztikus író vagy, csak tanulni tudok tőled :)

  VálaszTörlés
 6. Úgy sejtettem! Tudtam, hogy Harry így reagálna, ha lenne egy gyereke!
  Szegény Ash! Nem tudom elképzelni, hogy mit érezhet, és milyen szörnyű lehet, az amit most átél.
  Nekem nagyon tetszett! :) És nem lett összecsapott! :)

  Ui: Itt a blogom, amit mondtam, még előző héten ! http://sadnessandhappinessbytimii1d.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy így gondolod! <3
   A blogodat pedig még a héten elolvasom! :))

   Törlés
 7. Óóóóóó, anyám, erre egyáltalán nem számítottam!!!:O Komolyan, még szóhoz sem tudok jutni! Na jó, talán mégis:D
  Szóval hihetetlenül jó részt lett és már most nagyon várom a következőt!!!:33

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy sikerült meglepnem téged! :)) Köszönöm a szépe szavakat! <33
   Sajnos egy hetet utazás miatt muszáj volt kihagyni, de vasárnapra már biztosan várható a következő fejezet! :))

   Törlés
 8. Drágaságom ♥!

  Már alig vártam a folytatást és lám, meg is érkezett :3 Hú, egyszerűen fantasztikus volt ♥ :) Éreztem, hogy Ash babát vár, úúgy tudtam :D Igaz, eleinte kételkedtem és valljuk be, a terhességi tesztek se mondanak még biztos eredményt :) Majdnem felröhögtem, amikor Lou felhívta Harry-t :D Mondjuk azért jó lett volna, Ashlyn egyből elmondja Haz-nak és nem keverik bele Eleanor-t :)

  Tűkön ülve várom a folytatást ♥! További szép estét és túlélést kívánok a héthez ♥!

  Love Ya,
  Mace

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Drága! <33
   Hát igen, ennyire könnyen nem adom azt a boldogságot! ;) Nagyon örülök, hogy a hét minden kellemetlensége ellenére sikerült ez a rész olyanra, hogy elnyerje a tetszésedet! :))
   Muszáj volt utazás miatt egy kis szünetet tartani, de vasárnapra már biztosan jön a következő fejezet! :))
   Xxx, <33

   Törlés
 9. Imádom!!!!!!!!!! Egyszerűen fantasztikus ahogyan írsz!!!!!!! Nagyon nagyon várom a kövi részt!!!!!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon-nagyon köszönöm! <33 Vasárnap jön a következő fejezet! :))

   Törlés
 10. Annyira tudtam hogy lesz benne valami kavaras. Siman nem menne ez az egesz. Te nem olyan vagy. Fantasztikus iro vagy, es nem hagynad hogy mi ne izguljuk vegig az egesz reszt. Mert nekem vegig pillangok repledtek a hasamban es nem hagytak nyugodni, tudtam hogy nem fogja elmondani Harrynek de remelem legalabb a kovi reszben kiderul, hogy Ash terhes:) imadom, ahogy irsz kb azota kovetem a blogodat miota Harry megcsokolta elsonek Ash-t. De voltam olyan nyomorek hogy sose irtam kommentet. De csak hogy tudd akit ilyen sok ido alatt mindvegig kovettem, valamit nagyon jol csinal!:) sok puszi❤️

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem adom én olyan könnyen azt a boldogságot, de látom, már ismersz! ;)
   Köszönöm szépen, hogy most írtál, és hogy még mindig velem vagy, remélem, hogy a következőkben sem okozok majd csalódást! :))

   Törlés
 11. Istenem, legyen 1000 fordulat benne csak jol végződjön

  VálaszTörlés
 12. tökéletes rész, mint mindig :) <3

  VálaszTörlés
 13. Szegény Ash, úgy sajnálom,hogy végig kellett hallgatnia Harry monológját. Ennyi nehézség és boldogtalanság után, megérdemli azt a kisbabát! :)
  Azért remélem Harry észhez tér.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem adom olyan könnyen én azt a boldogságot, de azért mindent tőlem telhetőt megteszek az ügy érdekében! ;)

   Törlés
 14. Végre terhes.Harryt meg leütöm.Siess a kövivel ;)

  VálaszTörlés
 15. Nagyon-nagyon tetszett. Hihetetlenül örültem, hogy terhes, még annak ellenére is, hogy Harry egy pöcs volt. :D Már bocsánat a kifejezésért. :D Remélem jól alakulnak a dolgaik, és persze, hogy a teszt nem tévedett, meg, hogy a terhesség is komplikáció nélkül fog lezajlani. Szóval még mindig a nagy tömény rózsaszín befejezésről álmodok, tudod, mint a Disney mesékben. :D
  Kitartást a sulihoz neked,csak ügyesen !

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért muszáj egy kicsit Harry mellé állnom, hiszen ő egyelőre még semmiről sem tud! :))
   Nem adom olyan könnyen azt a boldogságot, de majd azért igyekszem vele! ;) Köszönöm a szép szavakat és a biztatást is! <33

   Törlés
 16. Uuuu Ash terhes!!:) Végre!
  Imádtam ezt a részt is mint a többit!
  A sulihoz kitartás,tanulj jól!;)
  Ja és még valamit!: Imádlak <3<3<3
  Siess a kövi résszel már alig várom!!! <3<3<3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, terhes! :D
   Köszönöm, én is nagyon imádlak! <33
   Vasárnapra várható a következő fejezet! :))

   Törlés
 17. Tudtam! Tudtam, tudtam tudtam!!!! Valahogy éreztem! :33 :$$
  De úristen!!! Hiába gondoltam, hogy valami ilyesmi lesz, a rész lesokkolt!!!:o Harry olyan kis bunkó volt...:// remélem nem az lesz a vége, hogy Ash 100% hogy terhes, de mivel Harry nem akar gyereket, ezért elmegy és egyedül neveli fel...:OO ugye ilyen meg se fordult a fejedben??!:**
  Na, de nem akarok beleszolni, mert bárhogy is írod, biztos vagyok benne, hogy fantasztikus lesz!!*-------*
  Nagyon nagyon imádlak!!<33 minden vasárnap estémet feltudod dobni!!*o* <3
  U.I.: bocsi, hogy csak most írtam!!:$

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszönöm, hogy írtál, szóval ne is merj bocsánatot kérni! :D
   Nem árulhatok el semmit, de örülök, hogy sikerült meglepnem téged! :))
   Sajnos egy vasárnap kimaradt, mert Olaszországban voltam, de ezen a hétvégén már biztosan lesz új fejezet, ezt megígérem! :))

   Törlés
 18. Imadtam a reszt!:)
  Nagyon jo lett es meg igy is rettentoen jol irsz hogy keves idod van. Nagyon sok kitartadt a sulihoz! <3 :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! Nagyon örülök, hogy tetszett! <33

   Törlés
 19. MIATTAD FELORAN KERESZTUL VISITOZTAM
  ES A SAJAT ANYAM MEGIJEDT TOLEM
  OMG OMG OMG
  koszi, most egy fantasztikus estem lett. amugy nem. utallak. neeeem, csak vicceltem. nem tudom eldonteni,hogy utaljalak-e vagy sem ez utan a resz utan. pedig mar sokszor gondolkodtam rajta, hogy utaljalak-e vagy sem, mert mar regebben is voltak olyan fejezetek amiktol a falra masztam. de nem azert, mert rossz lett volna, csupan nem szerettem, amikor valami kinzos resszel fejezed be a fejit. annyira rossz volt olyankor egy hetet varni ra, mert elhiheted nekem, hogy borzalmas volt. EGY EGESZ HET SUMMER 09 NELKUL. es most is az lesz. ITT ABBAHAGYNI? remenykedtem benne,hogy meg ebben a reszben H megtudja a nagy "titkot". de nem. talan amugy jobb is igy. mert amugy szerintem tok jo, ha kinzod az olvasokat, mert akkor tuti elolvassak majd a koviket, mert izgis resznel fejezted be. viszont olvasokentez BOTRANYOS! nagyon szar erzes varni. de amugy egyben jo is, mert imadom, ahogy irsz es szavakkal nem tudom kifejezni mennyire.
  de eleg volt a hablatyolasbol. inkabb vissza se olvasom, mert biztos borzalmasan fogalmaztam. ha sietek mindig botranyos a fogalmazasom, mert ilyenkor leblokkolok es nem tudok egy ertelmes mondatot se osszehozni.ahjaj.
  es most annyira sietek, hogy ne ilyen 9108172363475-ik kommentelo legyek. pedig ugyis ez lesz. segaz. tudom, hogy az enyemet varod a legjobban. amugy nem. :D
  eeeeeees most kezdodhet az aradozas. asdfghjkl. ilyen fantorpikus resz lett. nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon es meg ezerszer is nagyon jo resz lett. eskuszom sirtam, amikor Harold elmondta a velemenyet, mert tudtam, hogy Ash szive is akkor darabokra esik. rossz volt olvasni, hogy Herri ennyire negativ, pedig ha tudna, hogy nem Eleanore a teszt, hanem a sajat csajae. ch.
  Na es latod. pont ettol feltem. tudtam es megmondtam, hogy lesz itt gubanc. Es a befejezes miatt masra nem is tudok gondolni, csak arra, hogy Ashlyn kepes lesz es elhagyja Harryt. Es ez lesz a befejezese a blognak. Aztan az epilogusban ujra talalkoznak x evvel kesobb. milyen perfie lenne mar. es harry azota se talalt magank csajt es stb, es ilyen romantikusan egymas nyakaba ugrananak. bar ez nem rad vallana. Es nem is Hashiere. eskuszom a kutyamat ugy fogjak hivni, hogy Hashlyn. milyen kis cutie nev mar.
  mas hozzafuznivalom nagyon nincs, mert eleg ha annyit mondok, hogy a szomszedokat is felebresztettem, de ugy, hogy meg el sem aludtak, akkor azt hiszem tudod, hogy mi volt a reakciom a reszre. anyam szerintem mar azon gondolkodott, hogy nem az o gyereke vagyok es ki akar tagadni. Ha kitesz, akkor orokbefogadsz, mami?:((((
  Tudom, hogy igen, ennyire ne jelentkezz.

  nem tudok p.s-t irni, pedig irnek, meg regenyeket irnek most errol a fejirol, csak fel vagyok porogve es erzem, hogy meg tobb szot irok, akkor vegleg elvesztem a fonalat. mert amugy most is ez van. nem is ezeket akartam irni, csak jottek a szavak es blablabla.

  joejt, joreggelt, jodelutant, banom is en. szia, csokollak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát, helló, Eszti! <3
   Szegény anyukád, azért csak vigyázz vele! De nálunk mindig vagy egy szabad hely neked! Csak szólj, és küldöm a címet! ;)
   Bocsánat, hogy most kicsit elhúztam ezt az egy hetet, de Olaszországban voltam szerdától hétfőig, viszont ígérem, hogy most vasárnap már biztosan lesz új fejezet! :))
   Szeretlek kínozni benneteket, de tudod, hiszen már ismersz! :D
   Nem árulok el semmit a folytatással kapcsolatban, de lassan már úgy is kiderül a vége. ;)
   Annyi szépet írtál, hogy fogalmam sincs, hogy mindenre reagáltam-e, de a lényeg, hogy imádlak, és köszönöm! <33

   Törlés
 20. Drága Csakegylány!
  Ez a rész asdhkasdjklajsdfgjjk.... szóval annyira csodálatosan csodásan csodás lett, hogy nem is tudom, mit mondjak. Örülök, hogy Ash terhes, nem pedig beteg, de Harry reakciója nem volt olyan, mint, amilyet én vártam. Szóval azt hittem, hogy meglepődik, de iszonyatosan örülne neki, hiszen Ash-nek sikerült, erre, mintha soha nem is akart volna Ash-től ilyesmit. Meglepődtem, nagyon. Arra pedig, hogy Louis találta meg a tesztet, nem számítottam. Arra gondoltam, hogy a sajtó lesz vagy valamelyik paparazzi. Szóval nem tudom, hogy én mit tennék Ash helyében. Tudom, hogy ő küzdeni fog a babáért. De, hogy hogyan? Talán elmegy valahova, messzebbre és ott próbál új életet kezdeni, úgyhogy senki sem tudná pontosan hova lett. Természetesen Adam-et titokban látogatná. Én így képzelem el. De lehet,hogy elmondja Harry-nek, összevesznek és szétválnak, majd mikor meglesz a kicsi, újra találkoznak és Harry rájön, hogy szeretné ezt az egészet. Persze Harry reakciója inkább, arra ad következtetést, hogy ezt most egyáltalán nem akarja. Én tuti, hogy elmennék. Tudom, nem szép dolog titkolózni, de ebben az esetben nincs más választás. Elnézést kérek, ha a gondolataimmal untatlak, de azt hiszem meg kell osztanom ezeket, csakhogy ne őrüljek meg Vasárnapig. Még mindig zseniálisan írsz és hidd el, ez a rész is nagyoooon jó lett :) Alig várom a kövit. És bár Ashlyn- nek és Harry-nek együtt KELL, MUSZÁJ, ÉLETBEVÁGÓAN SZÜKSÉGES egy párt alkotniuk, mert ők így tökéletesek, azért egy kis csavart elolvasgatnék :D De NE túl nagy csavart, olyan pont jót. De hát ezt te úgy is tudod és úgyis te döntöd el, de azért én így gondolom.
  Szóval még egyszer bocsi a terjedelmes hozzászólásért, de ami jó, azt el kell ismerni és ez nem csak jóó. Ez csodás *-*
  Ölel: Bogi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :) <3
   Köszönöm nagyon, de nagyon! <33
   Ennyire könnyen azért nem adom én a boldogságot, de hát ki tudja, hogy mi lesz a vége! :D
   Egyáltalán nem untatsz, érdekes számomra olvasni, hogy Ti mit hoznátok ki a történetből, és néha még ki is találjátok a következőket! :) És ne merj bocsánatot kérni, mert imádtam az egész kis hozzászólás minden egyes szavát! :))
   A csavar pedig nem sokáig fog váratni magára! ;)
   xxx, <33

   Törlés
 21. Keves Csakegylány!

  A hétvégén találtam rá a blogodra és mondhatni megállás nélkül olvastam, egyedül a tanulásra szakítottam még egy kis időt ;)
  Nagyon megtetszett a történet, ezért én is úgy döntöttem, hogy elkezdem a blogolást. :) Nem sok One Direction Fanfictiont olvastam még, de ez a kedvencem. Imádom ahogy írsz, nagyon tetszenek az ötleteid, tehetséges vagy. Az első és az "utolsó" bejegyzést olvasva látszik a külömbség, nagyon sokat fejlődtél. Ezzel nem az akarom mondani, hogy rosszak az előző részek! :D Nekem azok is nagyon tetszenek, de ezek aztán már kedvenc fejezetek. Látszik, hogy nem csak összedobsz gyorsan egy részt, hanem sokat dolgozol rajta :) Bár ennyi olvasó mellett én sem lennék képes rossz munkát kiadni a kezeim közül. Rengeted kitartást kívánok a maradék rész megírásához!
  (Egyébként meg nagyon örültem, hogy Ash terhes, de tudom, hogy nem lesz ilyen egyszerű az egész. Vannak ötleteim az elkövetkezendő részekről, hát majd meglátjuk, hogy mi lesz. Bízok benned, tudom, hogy nagyon fog tetszeni a bejefezés. Azért remélem Happy End lesz ;). )
  Izgatottan várom a következőt,
  Egy olvasód

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :))
   Nagyon örülök, hogy idetaláltál, annak pedig végképp, hogy úgy döntöttél, hogy megéri maradni. :)) El sem hiszed, mennyire örülök minden új olvasónak, és az ilyen gyönyörű kommenteknek, szóval nagyon szépen köszönöm! <33
   Általában hetente jönnek a részek, a mostani vasárnap utazás miatt maradt ki, de most hétvégén már biztosan jön a következő fejezet, ezt megígérhetem! :))
   Még egyszer köszönöm! <33
   Xxx, <33

   Törlés
 22. Nekem mindegy hogy folytatod csak a baba legyen meg!

  VálaszTörlés
 23. Nagyon über szupcsi király lett :D remélem lesz ma is rész :)
  Xx Libia

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm <3 Olaszországban voltam, így nem tudtam rész hozni, de most vasárnap már olvasható lesz a következő fejezet! :))

   Törlés
 24. Szia!Ma lesz rész?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Volt egy hét kihagyás, de most vasárnap már biztosan lesz. :))

   Törlés
 25. szia:) mond könyörgök hogy ma lesz új rész!!! nagyon várom már.. puszi :*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bocsánat, de nem voltam itthon szerdától hétfőig, viszont most vasárnap már biztosan lesz következő fejezet! :))

   Törlés
 26. Szia :) sajnálom hogy nem irtam eddig. Nagyon szégyellem magam :(
  Mindig amikor elolvastam a részeket úgy voltam vele hogy valami hosszút és tartalmasat akarok írni kommentként. De sose jött össze. Egyszerűen kihagyott az agyam. Mert annyi mindenki tud írni hosszú és extra hosszú kommentet hogy nagyon szégyelltem volna magam hogyha csak azt írtam volna hogy :"tetszik a rész. Mikor jön a kövi?". Most sem tudok mást mondani. De már lelkiismeret furdalásom volt.
  A rész csodás és klassz és fantasztikus. Asht sajnálom hogy végigkellett hallgatnia Harryt. Szerintem Harry is máshogy állna a dologhoz De remélem nem tervezed hogy Ash az idegességtől elvetél... ugye nem?
  Várom a kövit. Puszi: Lucia <33

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :))
   Jajj, nehogy már bocsánatot merj ezért kérni! :)) Köszönöm, hogy most írtál, ez nekem megtiszteltetés! :)) Nekem pár szó is elég, és több is, mint amit elvárok. :)) Szóval tényleg köszönöm szépen ezt a kommentet! <33
   Nem árulhatok el semmit, de természetesen nem lesz olyan könnyű ez a terhesség sem. ;)

   Törlés
 27. Sziaa mondd h ma mar lesz reeesz mar nem birom megorulok ha nem hozod...:D amugy nagyon jooo lett ♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszett! <3 Sajnálom, de muszáj volt egy hét kihagyást tartani, mert öt napig nem voltam itthon, viszont most hétvégén már biztosan lesz új rész! :))

   Törlés
 28. *-* Love! Imádom ezt a blogot... Azt hiszem, hogy mondhatom, hogy ez a kedvencem.
  Harry, drága... Remélem, tudod, hogy megöllek! Mi az, hogy szerencse?! te szemét! (De azért szeretlek <3 )
  Az igazat megvallva, nem nagyon tudom, mit mondjak... de tényleg. Arra is gondoltam, hogy mi van,ha mégsem terhes? Mert ugye nem minden terhességi teszt megbízható... Pl: amikor anyum terhes volt velem, az első kettő negatívat mutatott, a harmadik meg pozitívot, úgy hogy orvoshoz kellet mennie, aki megállapította, hogy én a kis CSODA *-* ott vagyok a hasában. De azért annyira jó lenne, ha terhes lenne :') (költő leszek, egy kib*szott költő) Bocs, a csúnya kifejezésért.
  Szóval a lényege ennek a végkimerülésben bepötyögött szövegnek, hogy imádom, szeretem, csodálom a blogod, és meghalsz, ha nem lesz happy end. (igazából nem, de remélem megijedtél.)
  Ja, és egy utolsó kérdés: Még kb. hány rész van hátra a blogból? Nem mintha azt szeretném, hogy befejezd, de kíváncsi vagyok, hogy mikor derül ki a happy endem. (mert ugyebár az lesz)
  Tehát... Nem tudom, mit írjak a végére, úgyhogy szia!

  Puszi: Awen

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Annyira aranyos vagy, és hihetetlenül jól esnek a szavaid! <333
   Természetesen végeztem egy kis kutatást, amiből az jött le, hogyha a teszt negatívat mutat, akkor az még messze nem biztos, viszont a pozitív eredmény az állítólag 99,98%. Bár lehet, hogy Ash abba a két századba tartozik? :D A következő részben kiderül! ;)
   A napokban valami kérdezte a facebookon, hogy még hány rész várható, és akkor úgy 10 körül számoltam, de majd pár hét múlva tudok pontosabbat mondani. :)
   Nagyon-nagyon köszönöm, hogy írtál, a napomat dobtad fel vele! <33

   Törlés
 29. Szia! Nem bánom ha vasárnap jön a rész de akkor kétszerolyan hosszú legyen.mert ez így tisztességes.

  VálaszTörlés
 30. Szia! Varom mar nagyon a reszt. Siess legyszi! Koszi <3 :)

  VálaszTörlés
 31. Ma jön a rész? Légyszíves mond hogy igen.

  VálaszTörlés
 32. Szia :-) ma körülbelül mikor kerülfel az új rész?

  VálaszTörlés
 33. Tűkön ülök ^^ :)

  VálaszTörlés
 34. Szia Drága!
  Nagyon köszönöm az építő kritikákat,sokat jelent hogy időt szántál rám amellett,hogy milyen húzós napokat élsz át!Remek rész lett,csodálom a tehetségedet.Remélem egyszer talán fele ilyen jól fogok írni mint most Te!

  Puszii! <3 °.Tory.°

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, ez csak természetes! <3 Különben pedig az nem kritika volt, csak egy-két tanács (a kritika szerintem olyan csúnya kifejezés erre, én csak tanácsot adom. :) ) Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen! <33

   Törlés
 35. Meddig kell meg varni az új reszre?:) mar mindenki tukon ulve var!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem volt sajnos családi okok miatt a hétvégén több időm, de épp az előbb került fel az új fejezet. :)

   Törlés